Adatértékesítésről való leiratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint személyes adatokat gyűjtünk a velünk és a weboldalunkkal folytatott interakcióiból, beleértve a cookie-kat és hasonló technológiákat is. Ezeket a személyes adatokat harmadik felekkel is megoszthatjuk, beleértve a hirdetési partnereket is. Ezt azért tesszük, hogy más webhelyeken hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek relevánsabbak az Ön érdeklődési köre szempontjából, és egyéb, az adatvédelmi szabályzatunkban felvázolt okokból.
A személyes adatok megosztása célzott reklámozáshoz a különböző webhelyeken való interakció alapján „célzott hirdetésnek” minősülhet.  Élethelyétől függően Önnek jogában áll lemondani ezekről a tevékenységekről. Ha élni szeretne ezzel a leiratkozási joggal, kövesse az alábbi utasításokat.
Ha úgy látogatja meg weboldalunkat, hogy a Global Privacy Control leiratkozási preferencia jele engedélyezve van, attól függően, hogy hol tartózkodik, akkor ezt a személyes adatok „eladásának” vagy „megosztásának” minősülő tevékenységtől való leiratkozási kérésként fogjuk kezelni. Információk vagy egyéb felhasználások, amelyek célzott reklámozásnak tekinthetők a webhelyünk felkeresésére használt eszköz és böngésző esetében.