Szurkolj és játssz velünk az EB alatt!

Szavazz naponta a győztes csapatra, és nyerj értékes ajándékokat! Tippedet minden reggel 6 órától a kezdőrúgásig adhatod le a Tokos Facebook, és/vagy Instagram oldalán. Ha eltalálod a győztes csapatot/csapatokat, részt veszel a napi nyereménysorsoláson. Ráadásul, a fődíj is a Tiéd lehet, ha eltalálod ki lesz az Európa bajnok 2024-ben!

Fedezd fel az EB kollekciónkat, ahol kifejezetten az Európa-bajnokságra készült telefontokok várnak Rád. Sőt, a Toktervező segítségével akár saját, egyedi szurkolói telefontokodat is megtervezheted!  

Öltöztesd telefonod kedvenc csapatod színeibe, és tartsd biztonságban a Tokos tokjaival: a szublimációs eljárással készült telefontokjaink tartósak és akár kiváló ajándékok is lehetnek. 

Rendelésért és további információkért látogass el weboldalunkra!

Induljon a játék, szurkolj és nyerj A Tokossal!


Játékszabályzat

Napi nyereményjáték: Minden reggel 6 órától a kezdőrúgás pillanatáig lehet szavazni a győztes csapatra.

Részvételi feltételek:

    1. Lájkold A Tokos Facebook/Instagram oldalát.
    1. Lájkold a napi játék posztot.
    1. Írd a szavazatodat hozzászólásba.

A jól tippelő, és a feltételeknek megfelelő résztvevők között kisorsolunk minden nap egy, a nyertes által kiválasztott telefontokot ingyenes szállítással.

Játék a fődíjért: Az 1. csoportmérkőzéstől a negyeddöntők végéig lehet szavazni a 2024 Európa-bajnokára. A részvételi feltételek megegyeznek a napi játékban leírtakkal.

Fődíj: 30.000 HUF értékű vásárlási utalvány, melyet az atokos.hu weboldalon lehet levásárolni.