Pénzvisszafizetési garancia

Megkaptad, és nem tetszik? Véletlenül rosszat rendeltél?

Ne aggódj, a rendeléstől számított 30 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

Kivételt képeznek az egyedileg készített termékek, ezek esetében az elállási jog nem érvényesíthető, mivel a terméket a te elképzeléseid alapján gyártottuk le, másnak már nem tudjuk értékesíteni. A 45/2014 kormányrendelet értelmében egyedi tervezésű tokoknál csak akkor illet meg az elállás joga, ha a terméket hibásan gyártottuk, felhólyagzás található rajta vagy rossz a mérete.

Minden esetben pénzvisszatérítést tudunk biztosítani Neked, cserét nem. Ha másik terméket szeretnél, akkor kérjük add le új rendelésként a webshopban! Így tudjuk garantálni neked a leggyorsabb ügyintézést.

A terméket eredeti csomagolásában, minden kiegészítőjével együtt (ha van), hiánytalan és hibátlan állapotban, a számlával, valamint a kitöltött és aláírt elállási nyilatkozattal együtt juttasd vissza az alábbi címre: Credithome Service Kft.,1042. Budapest, Árpád út 67. 2/1.Csak ezen a címen tudjuk fogadni a csomagot, ne küldd csomagautomatába, vagy csomagpontra!

Az elállási nyilatkozatot innen tudod letölteni.

Amint megérkezett hozzánk a csomag, és a terméken nem találunk az elállástól való kizáró okot, a vételárat 14 napon belül visszafordítjuk a fizetéskor használt bankkártya számlájára, egyéb fizetési mód esetén visszautaljuk az elállási nyilatkozaton megadott bankszámlaszámra.

Ha  több terméket rendeltél, de nem a teljes rendeléstől szeretnél elállni, helyesbítő számlát fogunk küldeni.