Rólunk

Ki ne ismerné az érzést?
 
Eljött a várva várt pillanat: előtted az asztalon álmaid telefonja. Adsz időt a flow-nak: kicsomagolod, kezedbe veszed, a kijelzőről lehúzod a védőfóliát (ez utóbbit az elszántak több napig is húzzák), de még nem kapcsolod be, csak gyönyörködsz benne. És ekkor beléd hasít a szörnyű gondolat, szinte látod is: kicsúszik a kezedből, összetörik a kijelző stb. stb., így azon nyomban nekilátsz a védőeszközök beszerzésének. Kijelzővédő pipa, már csak tok kell…Hosszas böngészés után arra jutsz, hogy nem létezik a Te telefonodra való ruha. Hiába néztél be ezer webshopba, a millió színű, anyagú, speciális funkcióval rendelkező tok között nincs ott a Tiéd.
Nos, ezzel én sem voltam másképp: az új telefonjaimra hetente vettem új tokot, mert nem illett hozzám a telefonom. Próbálkoztam tok tervezőkkel is, de az új tokon a saját grafikám sem úgy nézett ki, mint ahogy kellett volna.
Mi lenne, ha én magam csinálnám a saját tokomat, elejétől a végéig? Akkor biztos lehetnék a végeredményben. És mi lenne, ha nemcsak magamnak csinálnék tokokat, hanem bárkinek, aki hasonló cipőben jár? Az ötletmorzsa beköltözött a fejembe, de csak ötlet maradt – eddig a pillanatig.
A Tokos életre hívását két társammal – akikkel már közel 10 éve dolgozunk együtt – fundáltuk ki. Ismeretlen ismerős területre jutottunk, hiszen értékesítéssel foglalkoztunk eddig is, most pedig belevágunk a virtuális verziójába is. Rengeteg agyalunk, egyik ötlet jön a másik után, és még koránt sincs vége. Érdemes rendszeresen benézned hozzám, hiszen ezekből az ötletekből nyereményjátékok, kihívások és akciók születnek.
Nagyon örülök, hogy itt vagy, és Te is részese lehetsz a Tokos shop indulásának, felpörgetésének és csúcsra járatásának  smiley

Nem kisebb álmot szeretnék valóra váltani:

a „Hol vegyek egyedi tokot a telefonomra?” kérdésre csak A Tokos legyen a válasz.

Üdvözlettel: A Tokos